Blog

De gekke kronkels van een auteur

Over vertrouwen, dankbaarheid en onzekerheden Toen mijn debuut ‘Stilleven’ eenmaal goed was ontvangen en de roes van de vele nominaties enigszins opgetrokken was, zat ik al mijmerend de woorden terug te halen die een vriendin tegen me zei toen ik nog met het ruwe manuscript van Stilleven bezig was: ‘Dit is de mooiste fase vanLees verder “De gekke kronkels van een auteur”

Hoe kweek je discipline?

 ‘Later als ik met pensioen ben, ga ik mijn lang gekoesterde wens vervullen: Dan ga ik die bestseller echt schrijven,’ of ‘Als de kinderen straks het huis uit zijn, ga ik mijn levensverhaal schrijven.’ Als, als, als. ‘Als de hemel valt, zijn alle mussen dood,’ zei mijn vader vroeger altijd. Bovenstaande zinnen hebben meestal alsLees verder “Hoe kweek je discipline?”

3 tips voor het stellen van doelen bij het schrijven van je boek

Ha! Een nieuw jaar. Dé tijd voor nieuwe voornemens en jij hebt je dit jaar voorgenomen om het boek te schrijven dat al jaren in jouw hoofd rondzingt. We zitten in lockdown, dus de tijd kan niet beter zijn dan nu. Een periode waarin we geen afleidingen hebben van feestjes en andere sociale bezigheden.  VolLees verder “3 tips voor het stellen van doelen bij het schrijven van je boek”

Het schrijven van een boek

Een boek schrijven, het is de wens van ongeveer een miljoen Nederlanders. Herken jij je in de zinnen ‘Als ik ooit tijd heb, ga ik een boek schrijven…’ of ‘Ik zou nog wel eens een boek willen schrijven…’? In dat geval wil ik je van harte welkom heten op mijn blog, waar ik mijn ervaringenLees verder “Het schrijven van een boek”


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.