Jouw spannende manuscript laten beoordelen?

Er wordt vaak gezegd dat een manuscript je kindje is, maar dit is deels waar. Ja, het komt volledig uit jou voort, het is een déél van jou. Maar, bij je kind accepteer je alle onvolkomenheden, deze maken hem of haar juist uniek. Je neemt je kind zoals het is.

Bij een manuscript kun je dat beter niet doen. Het is goed als er aan gesleuteld wordt, als er onvolkomenheden worden weggewerkt. Als het door meer ogen wordt bekeken en beoordeeld. Er zijn nou eenmaal schrijfregels en hoewel je die niet altijd honderd procent hoeft te volgen, zijn ze er niet voor niets.

Een specialist naar je manuscript laten kijken is geen overbodige luxe als je het uitgeefwaardig wilt laten worden.

Mijn specialisme is het thrillergenre, dus mocht jij een thriller willen schrijven of heb je reeds een begin gemaakt en wil je advies over jouw werk tot nu toe? Dan kan ik je helpen.

Met mijn ervaring zal ik je na het lezen van jouw spannende manuscript voorzien van een weloverwogen advies. Vaak geven de eerste 10.000 woorden al een prima beeld voor een Quickscan van je techniek. Dit houdt in dat je een eerlijke beoordeling krijgt over de kwaliteit van jouw manuscript. Dit kan een ‘ga zo door’ zijn tot een ‘sorry, je kunt beter opnieuw beginnen’. Uiteraard zal dit advies op meerdere punten onderbouwd worden.

Bij een Quickscan van je volledige manuscript kan ik tevens ingaan op spanningsopbouw, uitwerking plot, gebruikte twists en geloofwaardigheid. 

Communicatie bij een quickscan verloopt via email op info@mariekedamen.com

Prijs Quickscan techniek:

  • € 100,- tot maximaal 10.000 woorden

Prijs Quickscan volledig:

  • € 395,- tot maximaal 60.000 woorden. Daarboven € 55,- per 10.000 woorden.

Als jij meer de diepte in wilt om jouw manuscript te verbeteren, past een uitgebreid leesrapport beter bij jou. Hierbij zal ik dieper op jouw verhaal ingaan en je tips meegeven voor verbetering. Daarnaast zal ik je advies geven voor een goede synopsis die je kansen bij een uitgever vergroten.

Prijs leesrapport:

  • € 250,- tot 20.000 woorden.
  • € 495,- tot 50.000 woorden. Daarboven 90,- per 10.000 woorden

Communicatie bij een leesrapport verloopt via email info@mariekedamen.com en desgewenst aangevuld met een videogesprek om de beoordeling mondeling toe te lichten.

* Alle prijzen zijn inclusief btw